Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Penak Jamanku

Penak Jamanku

- Via Vallen
Released: 2018 Genres: Lagu Dangdut

Download Lagu Penak Jamanku Mp3

Download music Penak Jamanku mp3 TerbaruDownload mp3 Penak Jamanku Music Terbaik
Mendengarkan musik online Penak Jamanku - Download Lagu Gratis - di sini, Download Lagu Mp3 Penak Jamanku gratis di LaguTerbaik.Org Download musik gratis Penak Jamanku Mp3 baru - Musik Mp3 Terbaru - Gudang musik Mp3 Indonesia 2018 terbaru - LaguTerbaik.Org
Dengarkan MP3 Penak Jamanku kecepatan tinggi - Lagu Terbaru 2018 - Website LaguTerbaik.Org, Download lagu Penak Jamanku gratis terbaru

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Penak Jamanku

Penak Jamanku
Via Vallen
Koe ninggal aku
Ngaboti pacar selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu
Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu
Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki
Koe ninggal aku
Ngaboti pacar selingkuhanmu
Nadyan ora lilo
Nanging wis pasrah
Nompo keputusanmu
Banjur saiki koe nangis
Mergo dikhianati karo pacarmu
Aku yo mung biso ngedem tangis
Yo mung gur ngilingke
Marang sliramu.....
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu
Koe ninggal aku
Ngebotake pacarmu
Ra ngantek seminggu
La kok di tinggal mlayu
Ora usah getun la opo loro ati
Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani
Percuma elumu
Ora payu tangismu
Bali karo aku penak tenan lambemu
Loro ati iki ra iso diobati
Penak jamanku mbiyen to
Karo saiki
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
Penak endi ndek jamanku mbiyen
Opo wes ilang bungah esem guyumu
more