Stel Kendo

- Vita Alvia
Released: 2018 Genres: Lagu Dangdut

Download Lagu Stel Kendo Mp3

Music Stel Kendo gratisDownload lagu Stel Kendo terbaru
4shared Mp3 download gratis Stel Kendo mp3 di LaguTerbaik.Org
Download lagu free Stel Kendo tercepat - Lagu , Mendengarkan musik mp3 Stel Kendo terbaik di website LaguTerbaik.Org Download kualitas lagu Stel Kendo - Download Lagu Terbaru - di LaguTerbaik.Org, download Stel Kendo lagu berkualitas tinggi

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Stel Kendo

Stel Kendo
Vita Alvia
pengene sugih bondho,
ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite,
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe
alasane nomer siji kui ekonomi
pengen sugih bondho lan dadi priyayi
mulo makaryo uripe ditoto
rasah podo ngersulo rugi tenogo
alasane nomer loro harga diri
kakehan ita itu nuruti gengsi
pengen ra kerjo urip koyo rojo
la kowe malah ngempong,
tambah ra cetho
wes wes uwes ora usah alesan
ora usah bimbang, intine teko tenan
pengene sugih bondho, ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite,
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe
syalalalala abot sanggane
kuat dilakoni yen ra kuat tinggal ngopi
tubruk syahdu syalalalalala
ben dino mung sambat wae, uwes to leh
rasah dinggo panik,
ndak dikiro kurang piknik
lemeske pikire wanek-wanekke,
utangke tanggane
stel kendo ojo stel kenceng,
lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi,
rasah kakehan atraksi
stel kendo ojo stel kenceng,
lemeske wae ojo sepaneng
disambi ngopi golek inspirasi,
rasah kakehan atraksi
pengene sugih bondho,
ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite,
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe
pengene sugih bondho,
ning ra gelem rekoso
pengen uripe mulyo kerjo
pengen akeh duite,
magrong magrong omahe
pengen penak uripe mbut gawe


more