Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Ditinggal Rabi

Ditinggal Rabi

- Nella Kharisma
Released: 2018 Genres: Lagu Dangdut

Download Lagu Ditinggal Rabi Mp3

Download mp3 lagu Ditinggal Rabi baruDownload lagu mp3 Ditinggal Rabi di LaguTerbaik.Org
Free Download mp3 Mp3 Ditinggal Rabi gratis di Free Download Mp3 - Musik Indonesia Gratis
mendengarkan musik mp3 Ditinggal Rabi Terbaru - Mp3 Download - di LaguTerbaik.Org, Download gratis musik Ditinggal Rabi mendengarkan musik-senang bersama LaguTerbaik.Org Download musik mp3 Ditinggal Rabi kecepatan tinggi - Lagu Indonesia Terbaru - di LaguTerbaik.Org, Download lagu Ditinggal Rabi selalu mendengarkan perasaan Anda

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Ditinggal Rabi

Ditinggal Rabi
Nella Kharisma
atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso
atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso
mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
kowe tego ngarani mblenjani janji suci
neng ono kembange ilang,
po tresno wani kelangan
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo,
mblenjani tresnoku nelongso

more