Poko'e Kowe

- Via Vallen
Released: 2018 Genres: Lagu Dangdut

Download Lagu Poko'e Kowe Mp3

Mendengarkan musik terbarunya Poko'e Kowe gratis - Download Lagu Gratis - Website LaguTerbaik.Org, Download gratis musik Poko'e Kowe di 320k mesin berkualitas
Download music Poko'e Kowe mp3 gratis - LaguTerbaik.OrgDownload mp3 lagu Poko'e Kowe baru
Download Lagu Mp3 Gratis download gratis Poko'e Kowe mp3 di LaguTerbaik.Org
Download kualitas lagu Poko'e Kowe - 4shared Mp3 - di LaguTerbaik.Org, download Poko'e Kowe lagu berkualitas tinggi

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Poko'e Kowe

Poko'e Kowe
Via Vallen
Tresno suci
sing manggon neng ati
Orang bakal tak ilangne
Amung Kanggo Sliramu
Nalikane
aku pisan ketemu
Kebacut manis esemu
wis gumantung ing atiku
Wong bagus
ngertio rosoku
yen aku
Tresno Sliramu
Mangan mung karo telo
penting aku karo kowe
tuku lombok
utang nyang tonggo
penting aku koro kowe
susah seneng aku trimo
penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo
penting aku karo kowe
tresno suci
sing manggon neng ati
ora bakal tak ilangne
amung kanggo sliramu
Nalikane
aku pisan ketemu
Kebacut manis esemu
wis gumantung ing atiku
Wong bagus
ngertio rosoku
yen aku
Tresno Sliramu
Mangan karo telo
penting aku karo kowe
tuku lombok
utang nyang tonggo
penting aku koro kowe
susah seneng
aku trimo
penting
aku karo kowe
Opo wae aku lilo
penting aku karo kowe
Mangan mung karo telo
penting aku karo kowe
tuku lombok
utang nyang tonggo
penting aku koro kowe
susah seneng
aku trimo
penting
aku karo kowe
Opo wae aku lilo
penting aku karo kowe
more