Download Lagu / Download Lagu Mp3 / Kelingan Mantan

Kelingan Mantan

- Nella Kharisma
Released: 2018 Genres: Lagu Dangdut

Download Lagu Kelingan Mantan Mp3

Download musik Kelingan Mantan Mp3 terbaru - Download Lagu Baru - Gudang musik gratis Indonesia 2018 terbaru - LaguTerbaik.Org
Download Mp3 Kelingan Mantan kualitas - Download Lagu Terbaru - di LaguTerbaik.Org, Download MP3 Kelingan Mantan gratis terbaik
Download mp3 lagu Kelingan Mantan baru - LaguTerbaik.OrgKelingan Mantan Lagu terbaru
Download Lagu Kelingan Mantan Mp3 kualitas bebas - Lagu Indonesia Terbaru - di LaguTerbaik.Org, Download music Kelingan Mantan keinginan Anda bahagia mendengarkan musik

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Kelingan Mantan

Kelingan Mantan
Nella Kharisma
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo AKU
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Pancen Loro Nek Kelingan Tentang Masa Lalu
Bayangan Memang Tak Seindah Kenyataan Di Hidupku
Kelingan Awale Kita Ketemu Disana
Berduaan Bermesraan Penuh Canda Dan Tawa
Sumpah Janji Tresno Iki Karo Kowe
Mugo Wae Iso Langgeng Tekan Sak Lawase
Adik Kang Mas Nyaman Kaleh Panjenengan
Mugo Wae Tresno Iki Ora Tau Dadi Kenangan
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Mas Opo Iki Bukti Katresnanmu Marang Aku
Kowe Ninggal Lungo Tanpo Sebab Bahkan Ora Nesu
Rodok Suwe Wis Sesasi Kowe Ra Ngabari
Aku Bingung Kudu Nggoleki Sliramu Ning Endi
Yo wis Mungkin Dalan Tresnone Kudu Pisah
Walaupun Ati Iki Gur Isone Pasrah
Bakal Tak Kenang Jenengmu Nang Masa Laluku
Senajan Kowe Wis Gawe Cidro Ning Atiku
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Dik Pangapurane Kanggo Awakku
Mergane Tresno Iki Tak Di Restui Ibuku
Aku Mblenjani Janji Cinta Kita Ini
Lilakno Aku Kanti Ikhlas Ati
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Mas Kowe Mbiyen Janji Karo Aku
Nglakoni Tresno Suci
Kanti Ikhlas Tekan Mati
Ning Nyatane Ngapusi
Cidro Ati Iki
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi
Netes Elohku Mili Deres Ning Pipi

more